Vilken koppling ska jag välja? Enkelt!

Standard koppling (originalkedja)

Barn som ska köra i originalhastigheten 13km/h eller med trim kit upp till max 25km/h. Välj standardkopplingen. Kopplingen aktiveras vid 2000-2200rpm. Går att ändra tillslaget genom att byta fjädern. Grön = 2600rpm, svart = 2900rpm

Hilliard Dominator

Barn 5-12år som ska köra i upp till 35km/h med trimpaket 2 till 4 eller större motor med betydligt mindre bakdrev. Välj Dominatorkopplingen som är ställbar med fjädrar från 2400rpm (mindre barn eller lägre hastighet) till 3100rpm (större barn eller högre hastighet).

Hilliard Flame

En klar vinnare på tävlingsbanan och Nr.1 för de som uppgraderat sin barnskoter till en 200cc motor! Passa för hastigheter från 35km/ - 65km/h. 

Inferno Flame kopplingen har den senaste tekniska utvecklingen för racing. En Flamekoppling innehåller alla konstruktionsfördelarna från Fury men innehåller också flera nya funktioner. Kopplingen är helt avstämbara med valfria vikter. Skorna är lättare än en Fury sko och inkluderar spår för att städa bort smuts / skräp. Rengöringsspåren gör att trumman bibehålla en jämn yta med mindre beläggningar. Snabbförändringsfjädrar, avstämningsmöjligheter med vikter och nya skodesignen (med ökad yta) gör Flame koppling till den bästa racingkoppling som finns på marknaden.

Hilliard drev som passar med nållager (OBS! Ej för kopparbussning!)

12 KUGG NÅLLAGRAD KOPPLING

TRIMKOPPLING ORIGINALKEDJAN

FJÄDER 3000RPM

För originalkopplingen

FJÄDER 2500RPM

För originalkopplingen

FJÄDER 2100RPM

Fjäder till originalkoppling

KEDJA MED LÅS

Arctic Cat / Yamaha 120

SPORTKEDJA #35

Sportkedja för trimpaket 4

SPACECHAIN #35 EXTREM

Extremt tålig sportkedja

KEDJEBRYTARE

För alla 120 barnskotrars originalkedjor

HALVLÄNK

Arctic Cat/Yamaha & Ski doo

HALVLÄNK POLARIS

Länken som gör kedjan längre, men inte för lång

KEDJELÅS POLARIS 120

Passar Polaris alla år

KEDJELÅS

Arctic Cat/Yamaha & Ski doo

Tillagd i varukorgen